Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Door onze ervaring weten we dat je altijd bepaalde vragen kunt hebben over het huren van een cocktailbar bij Cocktailbar On Tour. De meest voorkomende vragen hebben we hieronder uitgelegd. Staat jou vraag er niet bij, stel je vraag dan gerust via onderstaande chat of mail.

Wat moet ik zelf regelen?

Wij regelen alles, zodat jij in je beursstand, evenement of op je feest lekker feest geen omkijken hebt naar de cocktails. We nemen dus alles mee wat we nodig hebben. Dus ook al het ijs en verschillende soorten glaswerk. Tijdens het shaken hebben we alleen geen tijd om de glazen op te halen. Dit doen we dus als we klaar zijn of wellicht dat iemand uit de bediening dit zou kunnen doen.

Meer cocktails gedronken, dan besteld?

‘Nee’ verkopen op tijdens de beurs, evenement of je feest is geen optie en daarom nemen wij altijd wat extra ingrediënten en glaswerk mee. Uiteraard is dit niet onbeperkt dus het is belangrijk van te voren een goede inschatting te maken van het aantal cocktails.

Wanneer we bijna het afgesproken aantal cocktails bereiken geven we jou een seintje. Op dat moment kan jij beslissen om de bar te sluiten of om nog een extra aantal cocktails af te nemen. Deze extra cocktails kosten hetzelfde per stuk als de cocktails in de offerte. Wij zullen nooit extra cocktails shaken zonder dat jij of de ‘eventmanager’ daar akkoord voor geeft. Op deze manier kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Hoeveel cocktails heb ik nodig?

Goede vraag! Wanneer je tussen de 1 en 3 cocktails per gast rekent, dan zit je goed.

Je zal zien dat jouw gasten graag een biertje of wijntje laten staan wanneer er een cocktailbar aanwezig is. Cocktails drink je immers niet iedere dag. Ze zijn nu ‘up for grabs’ terwijl je er in de stad minimaal € 10,- per stuk voor betaalt. Daarnaast is er ook gedacht aan de gasten die met de auto zijn want we shaken ook altijd een aantal alcoholvrije cocktails.

Uit welke cocktails kan ik kiezen?

Wij shaken standaard 6 verschillende cocktails, en 6 alcoholvrije cocktails op tijdens de beurs, event en-of feest. Wij vinden het leuk om met bepaalde regelmaat nieuwe cocktail te bedenken, en ook vinden het belangrijk dat onze cocktails er niet alleen mooi uitzien maar ook heerlijk en verassend smaken. Met deze cocktails hebben we een heel mooi menu samengesteld. Dit menu wisselt met de seizoenen mee zodat je in de zomer ook echt zomerse cocktails krijgt. Heb je een voorkeur voor een bepaalde cocktail? Laat het ons weten, dan zetten we die op jouw menu.

Waarom voor Cocktailbarontour.nl kiezen?

Jouw beurs, evenement of feest moet een daverend succes worden en hiervoor moet alles kloppen op het juiste moment. Er is namelijk geen tweede kans om het goed te doen. Daarom wil je een ervaren partij inhuren waar je op kunt rekenen. Een partij die altijd de telefoon opneemt en je helpt bij al je vragen. En dat allemaal voor een zeer scherpe prijs.

wat zijn de afmetingen van de cocktailbar

Onze luxe zwart gouden mobielecoctailbar is zeer compact en handzaam.

Wanneer je op jouw locatie een vloeroppervlakte kunt reserveren van 2,5m breed x 2m diep, dan zit je altijd goed.

Wat kost het huren van jullie cocktailbar

De prijs van een cocktailbar huren is afhankelijk van een aantal variabelen. Denk hierbij aan het aantal cocktails en het aantal uur dat we mogen komen. In principe kun je de volgende variabelen aanhouden.
€ 395,- voor de mobiele cocktailbar met materialen
€ 27,50 per uur voor een professionele cocktailshaker
€ 4,95 voor een luxe cocktail

Vraag echter altijd een offerte aan. Je ontvangt deze op werkdagen binnen 24 uur van ons. Daarnaast denken we altijd graag met je mee en geven we je graag een gratis advies. Hierdoor kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan. 

Kan ik mijn logo ergens op zetten?

Jazeker. Wij werken veel voor bedrijven en we weten dus hoe belangrijk ‘branding’ is. Als jij ons je logo stuurt, dan zetten wij deze kosteloos op de menukaarten. Daarnaast kunnen we de cocktails ook corporate-namen geven. Denk aan de ‘jouw bedrijf’- Mojito. Iedere beurs, evenement of feest wordt gehouden met een reden en deze communiceren wij graag van je.

Werken jullie met echte cocktailshakers?

Een cocktailbar zonder cocktailshaker is geen cocktailbar. Daarom leveren wij bij elke cocktailbar boeking een ervaren cocktailshaker. Ze hebben een passie voor cocktails en stralen dit af op jouw gasten of bezoekers. 

Bel voor vrijblijvende info: 06-5338 1830

LOREM IPSUM

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

PERSOONLIjk

Wij bellen je altijd even op om kennis te maken en jouw wensen te bespreken.

flexibel

Wij denken graag met je mee en passen ons volledig aan, aan jouw wensen.

full-service

Je hoeft alleen een plekje voor ons te reserveren en wij doen de rest.

Kwaliteit

Onze ervaren cocktailshakers hebben een passie voor cocktails. En dat proef je.

Cocktailbar

Onze mooie zwart gouden coctailbar met zijn luxe uistraling is een blikvanger.

scherpe prijs

Met onze zeer scherpe tarieven zijn wij voor iedereen betaalbaar. 

Mail ons:  info@cocktailbarontour.nl